Berki haláláról beszélt Mazsi: Krisztián titkolta, de ő már tudta, hogy baj van.. viszont későn...


Berki haláláról beszélt Mazsi: Krisztián titkolta, de ő már tudta, hogy baj van.. viszont későn...Berki Mazsi eddig nem beszélt erről, de most megtörte a csendet.


Berki Mazsi úgy érzete, míg nem beszél férje haláláról, addig az meg sem történt. Pedig bizony megtörtént, hiszen tavaly évelején elhunyt Berki Krisztián, akinek  halálának okát soha nem árulták el. 


Szó volt tiltott szerekről, szívproblémáról, de a találgatásokon túl nem derült fény az igazságra, amihez most kicsit mégis közelebb kerültünk. 


A Palikék világában vendégeskedett Mazsi, aki elárulta, egészségügyi állapotát illetően még előtte is titkolózott férje, de utólag azért kiderült néhány dolog. 


"Nem minden arany, ami fénylik. Lehet, hogy gyönyörű egy alma, de ha beleharapsz, akkor keserű. A testünk is ilyen, ezért vigyázni kell rá. Fontos, hogy foglalkozzunk vele és ha jelez, hogy nincs rendben, akkor el kell menni orvoshoz. Sokan azt hiszik, hogy a tünetek ellenére nem betegek, de amikor már látszik is a betegség, megtörténik a baj. Egy férfi betegnél meg végképp nincs rosszabb. Utólag kiderült, hogy Krisztiánnak volt egy rossz véreredménye, amit még nekem sem mondott el. Kifelé erős látszatot keltett, de belül sebezhető volt" - mondta az özvegy.