Ennek a nőnek a 9 hónapos gyermeke halt meg reggel, mivel olyan forró fürdővízbe tették, hogy a pici belehalt


Ennek a nőnek a 9 hónapos gyermeke halt meg reggel, mivel olyan forró fürdővízbe tették, hogy a pici belehalt

 


„Nagyon nagy tragédia, düh, meg harag” – Összetörten nyilatkozott a gyászoló édesanya, akinek a gyermekét a nevelőszülők szinte megfőzték a fürdővizében – videó


Megszólalt a Borsod megyében elhunyt kisgyermek édesanyja: elmondása szerint a hatalmas fájdalom mellett erős haragot is érez, és nem tudja megbocsátani a történteket.


A Blikk is beszámolt róla, hogy elhunyt egy 9 hónapos gyermek, miután a nevelőapja túl forró vízben fürdette őt. A kisfiú olyan erős égési sérüléseket szenvedett, hogy másnapra meghalt. A nevelőszülei szerint a fürdővíztől bepirult a kicsi bőre, de azt hitték, nem nagy a gond, ezért megetették, majd lefektették aludni. Csak másnap reggel észlelték, hogy elhunyt. A kis Attila édesanyja csupán napokkal később tudta meg, mi történt a gyermekével.


„Szerdán történt az egész, és engem pénteken értesítettek, hogy a gyermekemet elveszítettem. És akkor sem a nevelőszülő, hanem a nevelői tanácsadó. Sajnálattal közölte, hogy elhunyt a legkisebb gyermekem” – fogalmazott a gyászoló édesanya, majd elmondta, hogy a többi gyermekéért is aggódik.


„Nagyon nagy tragédia, düh, meg harag. Szeretném visszakapni a gyermekeimet, nem szeretném, hogy a többi gyermekkel is ilyen történjen” – fogalmazott.


Az egyik szomszéd elmondta, hogy a rendőrök hosszú órákon át helyszíneltek a házban, ahol a tragédia történt. „Azt hiszem, tíz órától egész hét óráig helyszíneltek” – árulta el az RTL Híradójában.


A nevelőapa állítása szerint amikor megkezdte a fürdetést, a fürdővíz normál hőmérsékletű volt, menet közben azonban forróbb lett. Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indult ellene eljárás.