Erika temeti el a férjét is, és a szeretőjét is, akit a férje vert holtra


Erika temeti el a férjét is, és a szeretőjét is, akit a férje vert holtra



Mészáros Zoltánt, aki Nagykikindán agyonverte felesége szeretőjét, majd magával is végzett, özvegye, M. Erika fogja eltemetni. Az ügy pikantériája, hogy meggyilkolt élettársának, Tima Zakićnak a temetését szintén Erika fogja rendezni – tudatja az Informer.


Mészárost ma a torontáoroszii katolikus temetőben temetik el, Zakićot  pedig holnap Nagykikindán. Így M. Erika – a belgrádi szennylap szerint – méltó módon vehet búcsút mindkét szerelmétől.


Ahogy korábban megírtuk, egy szerelmi csalódás vérfürdőhöz vezetett Nagykikindán. A torontáloroszii Mészáros Zoltán kedden meggyilkolta a 62 éves Tima Zakićot Nagykikindán, majd öngyilkos lett.


A gyilkosságot elkövető Mészáros Zoltán kalapáccsal agyonverte, majd késsel összeszurkálta Zakićot, mégpedig féltékenységből, a Csonka-Magyarországon dolgozó férfi ugyanis megtudta, hogy a felesége  félrelépett Zakićtyal (más információk szerint a nő már hat-hét éve elhagyta a férjét, de nem váltak el törvényesen. Hosszútávú kapcsolatban élt Zakićtyal, amiről mindenkinek tudomása volt). A gyilkosság után Mészáros felakasztotta magát.


A Blic napilap  szerint amire a rendőrök kiérkeztek Zakić otthonához, már mindkét férfi halott volt. A szomszédok elmondása szerint a férj testét a padláson találták meg, nem messze Zakićtól.