Kicsit gusztustalan dolog , de ennek köszönheti Borbás Marcsi a népszerűségét


Kicsit gusztustalan dolog , de ennek köszönheti Borbás Marcsi a népszerűségét
Leginkább természetessége miatt szeretik a nézők Borbás Marcsi. És ennek köszönhetően is futott be – mikor már épp abbahagyta volna a tévézést. Pedig éppen emiatt kezdetben rengeteg bírálat is érte Borbás Marcsit. Voltak, akik szerint infantilis, ahogy a dolgokra rácsodálkozik a műsorvezető. És ő eleinte elég nehezen viselte a beszólásokat, amik miatt kis híján abba is hagyta az egész tévézést. 


Ráadásul a helyét sem igen találta, mert úgy érezte: sem a híradózást, sem a játékműsorok vezetését nem neki találták ki. De amikor felajánlották neki a Főtér című műsor vezetését, arra is kapásból nemet mondott. Hisz azt mondták neki: az lenne a dolga, hogy rácsodálkozzon a vidéki életre. Ő pedig, vidéki lányként úgy érezte, nem tudná eljátszani a pesti nagyságát, akit elképeszt, milyen megfejni egy tehenet. Ám nagy nehezen sikerült őt rávenni egy forgatás erejéig.


– Disznókat etetettünk, moslékot adtunk nekik, amit én a kamerák előtt megkevertem kézzel. Ettől futottam be. A mai értelemben a moslék gusztustalan dolog, de eredetileg leforrázott kukoricadara és főtt krumpli, kimondottan jó illata van. A tévénéző csak annyit látott, hogy a moslékot kézzel keveri ez a lány. Azt a mindenit, ilyenre nem volt példa korábban... Tényleg ezzel futottam be – mesélte egy interjúban Marcsi.