Kiderült, ebbe halt bele Kovács László Stone, az x faktor játékosa


Kiderült, ebbe halt bele Kovács László Stone, az x faktor játékosa

 


Elhunyt Kovács László Stone, az egykori szegedi éjszakák meghatározó alakja - írja a szeged365.hu, melynek szerkesztősége a halálhírről ma kora délután több, egymástól független forrásból is értesült. 
Az oldal azt írta, a '90-es években rengetegszer énekelt a Virág Cukrászda teraszán, az ő nevéhez fűződik a Pick Szeged indulója is, 2014-ben csendültek fel a buzdító dallamok.


52 éves volt, amikor Keresztes Ildikó mentoráltjaként a 28 év felettiek csapatában bejutott a 2012-es X-Faktor élő show-jába. Az RTL Klub tehetségkutatójának harmadik évadában végül az ötödik helyen végzett.  Az elmúlt években többször infarktuson is átesett, 2021-ben azt mesélte, már túl van a negyediken. 

2017-ben Vietnámban egy trombózisa után életmentő műtétet hajtottak végre rajta, ezt követően Ausztráliában le akarták vágni a kezét, miután belement egy vérrög. A pandémia első hullámában elkapta a koronavírust, akkor a mikrofont ceruzára cserélte, és rajzolni kezdett, verseket írt. Az nlc.hu úgy értesült, egy héttel ezelőtt agyvérzést kapott, a kórházban lélegeztetőgépre került, de a szervezete feladta a harcot.