Kórházba került Lajcsi. Majdnem meghalt az éjjel, jelenleg is küzdenek


Kórházba került Lajcsi. Majdnem meghalt az éjjel, jelenleg is küzdenek



Volt már vidámabb születésnapja is Galambos Lajosnak. A 62 éves mulatós sztár a gyermekei körében ünnepelt szerdán, de más volt a mostani köszöntése, mint a korábbiak.


A mindig vidám, viccelődő trombitás most megtörten, csendben válaszolgat a kérdésekre. Nyoma sincs annak a jókedvnek, ami éveken át jellemezte, és most nem is amiatt aggódik elsősorban, hogy a bíróság másodfokon három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélte áramlopási ügyében. Most az egészségi állapota aggasztja...



Fulladásai miatt kórházban feküdt kivizsgálásokon


– A gyerekekkel korábban mindig családi képeket nézegettünk a születésnapomon, most azonban más mederben zajlott a beszélgetés. Látják rajtam, hogy az utóbbi időszak történései nagyon megviseltek, és nemcsak pszichésen, hanem egészségileg is, ami összeomlóban van – kesergett lapunknak Lajcsi. – Az elmúlt hét év felőrölte az energiámat. Azt hittem, sohasem fogy el belőlem a lendület, de most úgy érzem, mégis. Olyan problémák jelentkeztek nálam a közelmúltban, amik valószínűleg lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak.


A trombitásra egyre többször törnek rá fulladásos rohamok. Legutóbb a kisebbik fia, István is szemtanúja volt egy ilyennek, aki annyira megijedt, hogy azonnal mentőt akart hívni, ám az édesapja nem engedte.


Még nem tudták megállapítani, hogy miért fullad


– Nem akartam, hogy mentő vigyen el a szeme láttára, de bevallom: én is nagyon megijedtem. Olyan fullasztó érzést azelőtt még sosem éltem át. Levegőért kapkodtam percekig. Nem sokkal később aztán bevonultam egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elég rossz eredményeket hoztak, ráadásul még mindig nem jöttek rá, mi okozhatja a fulladásos rohamokat.


Lajcsit a gyerekei arra kérték, vegyen vissza a tempóból, változtasson az eddigi életvitelén. Megkérték, hagyja abba az állandó szereplést is.