Már nagyon várják a rabok Baumann Péter gyilkosát. Kézről kézre jár a fotója a börtönben


Már nagyon várják a rabok Baumann Péter gyilkosát. Kézről kézre jár a fotója a börtönben 

Magyarország - A 29 éves Baumann Péter rendőr főtörzsőrmester gyilkosát már alig várják a rabok a börtönben. Csütrörtökön történt brutális gyilkosság miatt még most sem csillapodtak az indulatok.


Hősi halottá nyilvánítja a rendőrség a 29 éves Baumann Péter rendőr főtörzsőrmestert, miután a XI. kerületi rendőrkapitányság körzeti megbízottja belehalt a sérüléseibe a csütörtök éjszakai kelenföldi ámokfutás után.


Előkerült egy kép ami már kézről kézre jár a börtönben, ahová bírósági ítélet után hamarosan átszállítják. Úgy tudni, hogy a rabok ismerik a férfi  nevét, és most már az arcát is, ami komoly probléma lehet a rendőrgyilkos számára.


Három rendőrt szúrt meg egy késes támadó a budapesti XI. kerületben, Újbudán csütörtök késő este. Az egyik rendőr meghalt. 


A rendőrök nagy számban vonultak ki a Lecke utcába, ahol egy bejelentés szerint egy társasházban lakó férfi beszakította a szomszéd lakás ajtaját, és be akart jutni a lakásba. Amikor a férfit intézkedés alá vonták, az a rendőrökre támadt. Ekkor szúrt meg három rendőrt egy késsel, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr előbb egy figyelmeztető lövést adott le, majd lábon lőtte a férfit.