Megfojtotta a 3 éves fiát, majd magával is végzett egy kilakoltatott nő az óriás hegységnél


Megfojtotta a 3 éves fiát, majd magával is végzett egy kilakoltatott nő az óriás hegységnélA rendőrség gyilkosságként, valamint ezt követő öngyilkosságként vizsgálja annak a nőnek és hároméves fiának a halálát, akiknek a csehországi Pec pod Sněžkou településhez közeli Óriás-hegységnél (Krkonoše) veszett nyoma – számolt be róla a ČT24.


SZÖRNYŰ: Megfojtotta hároméves fiát, majd felakasztotta magát a nő

A rendőrség szerint a gyerek édesanyja keze által vesztette életét, a jelek szerint megfojtotta, ő pedig ezt követően felakasztotta magát. A halálokot a törvényszéki szakértő is megerősítette a cseh médiának. További részletek vélhetően csak a boncolást követően válnak ismertté.


A TN.cz információi szerint az Óriási-hegységnél (Krkonoše) töltött kirándulás után a nőnek át kellett volna adnia fiát az édesapának, aki a bíróság szerint a gyerek hivatalos gyámja volt. A 40 éves nőt és hároméves fiát háromnapi keresés után találták meg hétfőn Růžová hora környékén. A holttesteket egymáshoz közel, az erdőben találták meg, távol az úttól, egy nehezen megközelíthető helyen.