Megszólalt egy ismerős: valójában ezért szakított Virág és Krisztián


Megszólalt egy ismerős: valójában ezért szakított Virág és Krisztián



Közel három év után vége.


Gáspár Bea és Győző kisebbik lánya, Virág párkapcsolata úgy tűnik véget ért. A Blikk szúrta ki elsőként, hogy a karácsonyi közös családi fotókon Gáspár Virág és Krisztián még együtt szerepeltek, a szilveszteri fotókon viszont már sehol sem volt a fiatal férfi.



Családtagként tekintettek rá

A Blikk szerint Győző és Bea is családtagként tekintettek lányuk párjára, és már várták a lánykérést is. Nagyon szerették volna már a lakodalmat is megszervezni, erről korábban így nyilatkozott a lapnak Bea:


"Mindig is ilyen fiút szerettem volna a lányaim mellé, aki romantikus, törődő és megengedheti magának, hogy nyaralni vigye a szerelmét. Én örülnék, ha hamarosan szóba kerülne a lánykérés és a családalapítás, szeretnék fiatal nagypapa lenni és örülnék, ha a lányom is boldog lenne. Krisztián szüleivel már találkoztunk, jó emberek, jó helyre kerülne a lányom."


Megszólalt a közös barát

A fiatalok szerelme valóban véget érhetett, hiszen a Blikknek még egy, a neve elhallgatását kérő közös barát is megszólalt.


"Karácsonykor még együtt voltak, utána döntöttek úgy, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak, újév napját már nem is töltötték együtt. Virág Krisztián nélkül utazott el szilveszterezni a családjával Zalakaros egyik népszerű wellness szállodájába. Nem tudjuk, mi okozott közöttük problémát, egyikük sem akar még beszélni a történtekről, de mindkettőjüket nagyon megviselte. Bea és Győző is szomorúak, hiszen nagyon kedvelték Krisztiánt, de mindenben a lányuk mellett állnak, és igyekeznek átsegíteni őt ezen a nehéz időszakon" - fogalmazott a Blikknek.