Miskolcon fiatalok petárdákat dobtak be a kutyák közé Szivleszter éjjelén


Miskolcon fiatalok petárdákat dobtak be a kutyák közé Szivleszter éjjelén



Apokaliptikus viszonyok, élhetetlen állapotok uralkodnak továbbra is a gyöngyösi Durándán. A szilveszteri durrogtatás “jó poénjának” gondolták a durándai fiatalok, hogy rémült kutyákhoz célirányosan dobjanak be tűzijátékotAz esetről videó is készült. 


A felvételen az látható, hogy a viháncoló gyerekek az utcán “ünnepelnek” és ijesztgetik az egyik ugató kutyát, melytől az eb láthatóan megijed és visszabújik a szakadt kapu mögé, társához. Ezt úgy látszik nem igazán tartották megfelelőnek a jólnevelt gyerekek, ezért kihoztak a szomszéd házból két tűzijátékot és bedobták a kerítésen keresztül a kutyusok vackába, melyek ott felrobbantak. A videón jól látható, hogy az állatok mennyire megrémültek. Valószínűleg ez okozott a fiataloknak akkora örömöt, hogy táncra is perdültek.


Olvasónk tájékoztatása szerint kihívták a rendőrséget, de érdemi előrelépés nem történt az ügyben.


Duránda amúgy is hírhedt a rengeteg állatkínzásról és a beilleszkedni nem tudó lakosokról. Az állatvédőknek rengeteg munkájuk van abban, hogy minél több állatot mentsenek a telepről, de munkájuk végeláthatatlan, amíg nem kapnak komolyabb segítséget az ott küzdő állatvédők és sehol nem veszik komolyan az állatkínzás büntetését.


BÖRTÖNT AZ ÁLLATKÍNZÓKNAK!


És mi ezeknek az állatoknak a legnagyobb bűnük? Hogy a gyöngyösi Duránda területén születtek…