Nagyon meghízott Orbán Viktor


Nagyon meghízott Orbán Viktor



A miniszterelnök a Róma közelében található Ostiában ebédelt kedd délután, amiről több fotó és videó készült.


Orbán Viktor azért utazott Olaszországba a minap, hogy lerója tiszteletét a nemrég elhunyt XVI. Benedek pápa előtt. A miniszterelnök Vatikánban tett látogatásáról itt számoltunk be.


Rómában járt a magyar miniszterelnök.

A kormányfő azonban a hivatalos út mellett a pihenésre is szakított egy kis időt. Az olasz sajtó számolt be arról, hogy a tengerparti Ostia városának egyik legjobb éttermében, a La Busollában szúrták ki a miniszterelnököt.


A Canale Dieci tévécsatorna hírportálja szerint a miniszterelnök feleségével és több diplomatával együtt érkezett a (látogatásuk idején) rendőrök által is őrzött étterembe, ahol a tulajdonos fogadta őket, és a neje egy virágcsokrot is kapott. A vendéglátóhelyen videó is készült Orbán Viktorról, emellett pedig többen is szelfit kértek tőle, amitől nem zárkózott el.


Korábbi fotóihoz képest igencsak meghízott Orbán Viktor, egy testépítő szerint a magasságához ez a súly legalább 110-120 kilós súlyt vetíthet ki. 

A kommentelők azonnal elkezdték kiekézni a Miniszterelnök urat, az alábbi kommenteket a poszt alól vágtuk be: 


Judit Hübler

És akkor emlékezzünk meg csendesen a pocakos tábornokokról, akiket - mint ahogy azt anno tisztán hallhattuk tőle - ő ki nem állhat.


Lukács Enci

Zsírmáj ,se tegnapja,se holnapja,se mája


Ferenc Gallina

Vágósúlyban van



Sándor Szabolcs

Bízzunk a koleszterin "jótékony" hatásában....



Norbert Krizsán

Mik lesznek vajon?Ikrek? Szerintem inkább ökrök.....