Nagyon nincs jó állapotban Anettka..


Nagyon nincs jó állapotban Anettka..



Csókolom, csókolom, csókolom!- emlékeznek még erre a köszönésre? A Budapest Tv-ben szereplő gyakran bőrszerelésbe bújt vagy félmeztelenül mutatkozó Fehér Anettka hosszú évekig éles hangján így köszöntötte a nézőket. Aztán hirtelen eltűnt a képernyőről és sokáig életjelet sem adott magáról.


2008-ban, amikor férje, Rezső meghalt, Anettka teljesen összetört. Akkor abbahagyta a tévében való szereplést és minden egyéb tervével felhagyott. Kipróbálta magát színésznőként, politikusként, sőt, még űrhajós is szeretett volna lenni, de özvegyként már nem volt kedve szerepelni.



Akkor kénytelen volt eladni a budapesti Bródy Sándor utcában lévő lakásukat és vidékre ment. Akkoriban sokat tartózkodott a szüleinél, újra Nógrád megyében találta meg a lelki békéjét, ahonnan származik. Három évvel ezelőtt látták utoljára nagy nyilvánosság előtt, amikor megjelent barátja, Terry Black temetésén. Lelki társak voltak ők, nagyon szerették egymást. Az ő elvesztése is megviselte az egykori műsorvezetőt. Sáfár Anikóval sokáig tartotta a kapcsolatot.


A színésznő elmesélte korábban a Kiskegyednek, hogy úgy tudja, azóta sem lett családja, nem született gyermeke. Eredeti szakmájában helyezkedett el, orosz-történelem szakos tanárként, teljesen civil életet él és nem is vágyik vissza a képernyőre. Sokat változott, magának való ember lett az egykor vidám, cserfes kis hölgyből.


A napokban egy tévés szakmában dolgozó férfi azt mesélte, mintha Anettkát látta volna a fővárosban. Korábban dolgoztak is együtt. Odament a hölgyhöz, és megkérdezte, hogy Fehér Anetthez van szerencsém? A nő csak rángatta a fejét, hogy nem ő az, de furcsán viselkedett, majd elviharzott. A férfi szerint nagyon megkeseredett volt a tekintete, alig lehetett ráismerni, de jellegzetes száját, szemét felismerte. Azóta is mély nyomot hagyott benne ez a találkozás. Az biztos, hogy saját nevével közösségi oldalakon sincs fent az egykor sokat szereplő csinos nő.