Steiner Kristóf és férje első gyermeküket várják, már nagyon látszik, tagadni se lehet


Steiner Kristóf és férje első gyermeküket várják, már nagyon látszik, tagadni se lehet



Mint ahogyan azt már a napokban megírtuk, Steiner Kristóf és szerelme gőzerővel készültek esküvőjükre, a pár pedig a nyár utolsó napján oltár elé is állt. A blogger és kedvese már közzé is tettek egy fotót Kristóf Instagram-oldalán: arcukról csak úgy sugárzik a boldogság. Kristóf a posztban elmondta, hogy ez volt élete egyik legboldogabb napja, igazi mágikus élményként definiálta. Egyebek mellett, közös terveikről, így a gyerekvállalásról is beszélt.


“Nagyon szeretnék a páromtól egy gyermeket, hisz számomra ő az igazi, az egyetlen. Már csak idő kérdése, hogy ez megtörténjen. Hiszem, és tudom, hogy jó szülei leszünk majd, minden tőlünk telhetőt megadunk az érkező kis csoda számára”


– nyilatkozta boldogság mámorban Steiner Kristóf. Kristóf és Nimrod Dagan Tel-Avivban fogadtak örök hűséget egymásnak, ahol a kedvenc helyüket választották az esküvő helyszínéül, ugyanis semmiképpen sem szerettek volna olyan helyen fogadalmat tenni a másiknak, ami számukra életidegen és egyébként is, elmondásuk szerint, szerelmük sallangoktól mentes, így az esemény nem a flancolásról szólt.


Már tagadhatatlanul látszik, hogy felkészültek a szülői szerepre, kívánjuk, hogy mihamarabb valóra váljon az álmuk.