Kitálalt a rendőrgyilkos egy volt kollégája, súlyos dolgok derültek ki Sz. Szilárdról


Kitálalt a rendőrgyilkos egy volt kollégája, súlyos dolgok derültek ki Sz. Szilárdról



Az agresszív férfi többször állt már bíróság előtt. Most elrendelték a letartóztatását, ha a bíróság elítéli, élete végéig börtönbe kerülhet.



Egyik ismerőse, akivel többször együtt dolgoztak építkezéseken, a Tényeknek azt mondta, hogy a férfinek alig volt egy józan pillanata, rendszeresen drogozott. Az ügy felderítésére külön nyomozócsoport alakult.


A Tényeknek megszólalt a rendőrgyilkos egyik ismerőse, azt mondta, hogy a drog miatt romlott meg a kapcsolatuk, teljesen megbízhatatlanná vált, ezért a közös munkát is befejezték. Az építőiparban dolgoztak együtt.

Nyilván ő el is mondta ezt, hogy használja ezeket a szereket.


Üzleti érzék volt, de kicsapongó, szélhámos, tényleg nem jelent meg. Amikor mi építettünk, ugye volt kulcsunk mindig délutánra jött.Láttuk, hogy tele van, megint, üveges ponty tekintet, nem volt egy tiszta pillanata soha.



A drogos rendőrgyilkos edzőterembe járt, ki volt gyúrva, ismerőse szerint sokszor beszélt lekezelően másokkal, akár munkatársakkal is. A fiatal munkásokkal sokszor üvöltözött, nagyon durván beszélt velük. A riportban megszólaló munkatárs szerintÚGY BESZÉLT VELÜK,  MINT A KUTYÁKKAL.


Az agresszív bűnöző már állt bíróság előtt, próbaidőn volt amikor a megkéselte a rendőröket. Korábban is erőszakos bűncselekmények miatt volt büntetve – mondta Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

Miután a bűnözőt az ügyészség őrizetbe vette, gyanúsítottként hallgatta ki, de ő nem tett vallomást, panasszal élet a gyanúsítás ellen.


A TV2 Tények riportjából kiderül, hogy


EZT VÉLHETŐEN AZ ÜGYVÉDJE, VAGY ÜGYVÉDEI TANÁCSÁRA TETTE, MERT MÁR MOST KÜLÖNBÖZŐ TRÜKKÖKKEL PRÓBÁLJÁK VÉDENI A DROGOS RENDŐRGYILKOST.


Az agresszív bűnözőről kiderült az is, hogy nem bánt meg a gyilkosságot, tiszta a lelkiismerete. A Bors egyik kollégája ma bejutott hozzá a kórházba, ahol


MOSOLYOGVA FOGADTA ŐT A GYILKOS.

Amikor afelől érdeklődött, hogy a gyilkosság után tiszta-e a férfi lelkiismerete. A bűnöző azt válaszolta, hogyÁltalában tiszta a lelkiismeretem!Az újságírónak ezután el kellett hagyni a kórtermet a rendőrök kérésére.