Tragédia történt Ináncson, egy 10 hónapos baba halt meg. A nevelőszülők olyan forró vízbe fürdették, hogy belehalt


Tragédia történt Ináncson, egy 10 hónapos baba halt meg. A nevelőszülők olyan forró vízbe fürdették, hogy belehaltA tragédia december közepén történt Ináncson. A RTL Híradó értesülései szerint a nevelőszülők gondjaira bízott 10 hónapos gyermeket olyan forró vízben fürdették, hogy súlyos égési sérüléseket szenvedett. A csecsemő kórházba került, de másnap belehalt sérüléseibe. 

 A rendőrség arról tájékoztatta az RTL Híradót, hogy a haláleset miatt a nevelőapát gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz. A 10 hónapos, tragikus körülmények között meghalt csecsemőt miskolci mélyszegénységben élő családjából emelték ki. 

A rokonaihoz került, amikor a tragédia történt már nevelőszüleinél élt, Ináncson. Miskolci családjára december végén rászakadt a háztető, Erdei Sándor Zsolt önkormányzati képviselő segítségével kaptak egy szükséglakást. A tető nélküli házban jelenleg az elhunyt kisgyermek nagyapja él.