Vagyonosodási eljárás indulhat G.w.M és Kulcsár Edina ellen.


Vagyonosodási eljárás indulhat G.w.M és Kulcsár Edina ellen.



A napokban azzal van tele a sajtó, hogy Kulcsár Edina újdonsült párja, kérkedik a vagyonával, több tíz millió forintos ajándékot vett a párjának, és ő maga egy 60 milliós S osztályos Mercédesszel járkál. 


Mint ahogy arról mi is írtunk a Privát kopó utánajárt, hogy miből származhat G.w.M vagyona, és hivatalos úton, semmit nem talált. Tehát se cége, se vállalkozás, sem kiadó nincs az elérhető nyilvános adatok alapján Márknak. Ezzel szemben a neten amit bemutat az életéről, az rengeteg pénz, meg még egy kis pénz, és végülis pénz.


Az egész országot bejárta a hír, az origón át az összes médium lehozta a hírt, innen már lehet azért tudni, hogy eljutott a NAV-hoz is a híre. Ha a bevett szokást gyakorolják a NAV-osok, akkor most el fognak indítani egy vizsgálatot G.w.M ellen, hogy kiderítsék, minő van a vagyon, és vajon bevallotta-e? 

Egyesek szerint a fellépésein, ahol mindig 400 ezer forint plusz úti költséget kér, sosem ad számlát. Ha nincs vállalkozás G.w.M mögött, akkor elképzelhető, hogy nem is tudna adni számlát, hiszen nincs jogosultsága kiállítani az online számla rendszerekben..

Ez azonban elég valószínűtlen, hiszen nem minden fellépésén néznék el, hogy nincs számla, tehát valaki biztos számlázik, de hogy kicsoda, az már nem a mi dolgunk, azt majd megnézik az illetések szervek.. ha megnézik.