Zalatnay páros lábbal szállt bele Czutor Zoltánba... mindenki egyetért a kiírtakkal


Zalatnay páros lábbal szállt bele Czutor Zoltánba... mindenki egyetért a kiírtakkal



Az énekesnő évtizedek óta élharcosa a honi állatvédelemnek, de nem csak ebben a minőségében nem érti Czutor Zoli szilveszteri lázongását.

Ha hasznod nincs, legalább kárt ne okozz! Ez a gondolat jut eszébe mindenkinek, aki csak egy kicsit is érzékenyítve van az állatok iránt, ha elolvassa Czutor Zoltán zenész szilveszter előtt kitett posztját. Zoli nemes egyszerűséggel arra buzdította követőit, hogy pusztán azért kergessék őrületbe a petárda és tűzijáték zajtól rettegő házikedvenceket, mert néhány állatvédő erősebben fogalmaz, amikor leírja véleményét az év utolsó napján zajló "háborús helyzetről". 


Esküszöm, sosem petárdázom, de ez a sok alpári fenyegetés a kutyásoktól (akiknek a javarésze a sz@rt sem szedi fel egész évben) egészen meghozza a kedvem. Hajrá durrogás!

- írta rém kulturáltan a Belmondo zenekar frontembere, aki ezzel mindjárt magára is rántotta a társadalom szociálisan érzékenyebb rétegét, vagyis tömegeket. A zenész olyan savat kapott, amit bizony nem tett ki az ablakba, és sokan felháborodtak olyanok is, akik évek óta azon dolgoznak, hogy végre betiltsák az egyébként koránt sem veszélytelen szokást, vagyis az újév köszöntő durrogtatást. Zalatnay Sarolta lapunknak fejtette ki markáns véleményét a kérdésben. 


"Nem ismerem Zolit, így nem tudom, hogy mi vezethette őt ennek a posztnak a megírásakor. Ugyanakkor nehezen tudom elképzelni azt a lelkiállapotot, amikor egy ember a legártatlanabbak ellen fordul és ellenük uszítja a követőit. Minden esetre annak azért örülök, hogy egy emberként horkant fel a tömeg és tette helyre Zolit, aki mondjuk ki, két mondattal belesz..t hosszú évek munkájába. Nagyon sok jóérzésű ember éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet az állatvédelem és a felelős állattartás fontosságára, erre jön ő és megfogalmaz valamit, ami a törekvéseinkkel teljesen ellentétes. Azon gondolkodom, mi történhetett, hiszen egy-egy, vagy akár több, erőssebben megfogalmazott poszt nem vezethet oda, hogy egy ember kivetkőzzön magából és az állatok ellen forduljon."


Talán sok lehetett az előszilveszteri bólé...

- kezdte lapunknak az énekesnő, aki azt tanácsolja Czutzornak, hogy inkább keressen fel egy állatvédő szervezetet, a segítségbe forgassa be a fölös energiáit.