Zámbó Jimmy nyíltan csalta meg a feleségét.. egy felvétel került elő, ami mindent megmagyaráz..


Zámbó Jimmy nyíltan csalta meg a feleségét.. egy felvétel került elő, ami mindent megmagyaráz..



Zámbó Krisztián kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy mit gondol az édesapja életéről készült sorozatról, illetve hogyan látta ő Zámbó Jimmyt.



Arra is kitért, hogy tudott a viszonyairól, sőt, megosztotta azt is, hogy melyik Jászai Mari-díjas színésznő volt az énekes szeretője.



Egyre többen beszélnek a Zámbó Jimmy életét feldolgozó sorozatról, A Királyról, amelyben Olasz Renátó alakítja az énekes fiatal énjét, míg Nagy Ervin az idősebbiket. A történet és az ábrázolások végett legutóbb Zámbó Marietta szólalt fel, ugyanis nem tetszett neki, ahogy az édesanyjukat feltüntették a sorozatban, és közölte, hogy beperli a készítőket. Ezúttal Zámbó Krisztián is elmondta a véleményét apja különböző életszakaszainak megformálásáról:


Renátó elképesztően jól játssza apu fiatalabb énjét, meg nekem a sztori is jobban tetszett ott. Nagyon jól tudjuk, hogy Ervin elképesztően jó színész, de szerintem apu nem volt ilyen bohém meg ennyire butuska, sokkal rátermettebb pali volt. Nem volt ennyire eszeveszett, mint ahogyan ő játssza. Nem tudom, hogy neki ez volt-e a feladata, hogy így kell játszania édesapám szerepét, de sokkal inkább úriember volt apu, mint ahogy Ervin játssza. De nekem tetszett ez az oldala is” – jegyezte meg őszintén Lakatos Levente podcastjében.


Később arra is kitért, hogy Zámbó Jimmynek viszonya volt egy színésznővel, akinek a nevét is elárulta. Elmondása szerint nem titok, hogy Gregor Bernadettel is összeszűrte a levet a legendás előadó.


Zámbó Krisztián elárulta, hogy Zámbó Jimmynek melyik Jászai Mari-díjas színésznővel volt viszonya: „Apukám az ágyban tudta leginkább magához láncolni a nőket” – videó

Nekik volt viszonyuk. Ő tagadja ezt a dolgot, de én a saját szememmel láttam, hogy egyszer Gregor Bernadettel együtt volt apu– magyarázta a Krisztián, hozzátéve, hogy az édesanyja sosem tudta igazán túltenni magát az édesapján. Az énekes szerint az apjának különleges kisugárzása volt, amellyel sok nőt magához tudott vonzani.