9 „durva” történet nőgyógyászoktól. Ezeket a pácienseket soha nem felejtik el…


9 „durva” történet nőgyógyászoktól. Ezeket a pácienseket soha nem felejtik el…



Az orvosok élete nem könnyű. Az ebben a pozícióban lévő személynek mindenekelőtt nagy tudással kell rendelkeznie, mert végül is rajtuk múlik az egészség, sőt akár egy ember élete is.


Az orvosnak semmiképp nem szabad előítéletesnek lennie, hiszen mindenkivel szemben ugyanolyan pontosan, precízen, tudása legjavát adva kell eljárnia.


Nőgyógyászok vallomásai


A nőgyógyászati ​​rendelők ajtaja mögött megbújó valóság olykor a legmerészebb elképzeléseinket is felülmúlja. Nőgyógyászok egy privát Facebook-csoportban osztották meg ezeket a sztorikat. Onnan summázta ki valaki, hogy mi is láthassuk, olvashassuk.


Szőr…


„Néha vannak egyedi „frizurák”, de ez már a csúcsok csúcsa volt. Egy 33 éves divatos, csinos nő, de olyan bozont volt a lába között, hogy jajj. Sötét, sűrű és hosszú. Majdnem combközépig leért. Nem tudtam megvizsgálni normálisan, így megkértem, hogy rövidítse le és jöjjön el újra. Azóta se láttam…”


Teafilter…


„Rutinosnak tűnt, de a „varázslat” azonnal megtört, amikor felfeküdt a fotelre, és láttam, hogy kilóg belőle a tamponzsinór. Azt mondta, hogy el is felejtette… Miért kért időpontot a menstruációja alatt? Nem tudta megmagyarázni”


Kínos kérdés


EGY KÖZÉPKORÚ HÖLGY EGYSZER ÖSSZETÉVESZTETT SZEXOLÓGUSSAL. A VIZSGÁLAT UTÁN MEGKÉRDEZTE, HOGY TUDOK-E TANÁCSOT ADNI NEKI EGY KÉRDÉSBEN. AZTÁN A LÁBA KÖZÉ TETTE A KEZÉT, ÉS FURCSÁN ÍVELT UJJAI SIMOGATNI KEZDTÉK MAGÁT ÉS  MEGKÉRDEZTE, HOGY EZ JÓ MÓDSZER-E, MERT VALAHOGY NEM TUD A CSÚCSRA JUTNI, RÁADÁSUL A CSUKLÓJA IS FÁJ. EZ AZ ELSŐ ALKALOM, HOGY VALAKI ZAVARBA EJTETT EGY LÁTOGATÁS SORÁN


Menzesz a látogatás során


A legrosszabb az, amikor a menstruáció a látogatás során kezdődik. Néha az a benyomásom, hogy ez az időszak rossz ómen a magyar nők számára, és nem tudják kiszámítani. Engem nem undorít, de a betegnek zavarba kéne jönnie. Ehelyett gyakran hallok hisztérikus nevetést


Piercing OLYAN helyeken


A piercing megijeszt. Olyan furcsa helyeken bukkannak fel, hogy néha nem tudom, hogyan kell kezelni. Meglátod az egyiket a szeméremdombon, azt hiszed, hogy vége, aztán a kezeddel belül tapogatod a másik felét. 


Érett nők


Van egy gondom az idős hölgyekkel. Főleg a többszöri szülés, nőgyógyászati ​​beavatkozásokon átesett és az epilálást kerülőkkel. Néha félek hozzáérni. Esztétikailag nem valami szép látvány, de természetesen teszem a dolgomat. Csak arra szeretnék rámutatni, hogy az orvosnak továbbra is megvan a saját ízlése és preferenciái


Javításra szoruló ágyék


NEM AZ Ő HIBÁJUK, DE NÉHA A GÁTAT LEMÉSZÁROLJÁK A SZÜLÉS SORÁN. ILLETVE AZ ORVOSOK ÁLTAL, AKIK ÜGYETLENÜL VARRTÁK ÖSSZE. NEMRÉG VOLT EGY PÁCIENSEM HAT HÓNAPPAL A SZÜLETÉS UTÁN, AKI ÚGY NÉZETT KI, MINT FRANKENSTEIN NŐI VÁLTOZATA. MINDEN DEFORMÁLÓDOTT. AZONNAL KIADTAM A BEUTALÓT SEBÉSZHEZ, MERT JAVÍTÁSRA SZORUL



Fehérnemű, amely sok kívánnivalót hagy maga után


A legtöbb beteg odafigyel magára. Általában friss, sőt teljesen új fehérneműjük van. De időről időre lesz egy delikvens régi alsóban, különböző eredetű foltokkal. A mosatlan vér az alap, nem beszélve a sötét csíkról a hátoldalon. Ekkor az ember kételkedni kezd az emberi fajban. Téged ez nem zavar, hogy mit gondolnak rólad?


Szűzhártya egy 50 éves nőn


Egyszer nagyon kényelmetlenül éreztem magam. Csak vakartam a fejem. 50-es éveiben járt, és jól megőrzött szűzhártyája volt. Sajnáltam ezt a nőt. Tudtommal nem volt apáca.