Bence az a 26 éves focista, aki kiesett a 7. emeletről, és szörnyethalt


Bence az a 26 éves focista, aki kiesett a 7. emeletről, és szörnyethalt



Kizuhant egy épület hetedik emeletéről és meghalt egy fiatal férfi szombaton Székesfehérváron. Az áldozat egy 26 éves focista, a rendelkezésre álló adatok szerint Balla Bence Tamás baleset miatt halt meg. 


Újraélesztették a mentők

Amint arról korábban beszámoltunk, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. február 11-én reggel arról érkezett bejelentés, hogy Székesfehérváron, a Mészöly Géza utca 1. szám alatti hátsó bejáratnál található füves területen egy ember újraélesztését hajtották végre a mentőszolgálat munkatársai.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!


Meghalt a fiatal férfi

Azonban hiába küzdöttek az életéért, a férfi meghalt. Az áldozat pedig egy fiatalember. A rendkívüli haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Később kiderült, egy 26 éves férfi halt meg, aki egy hetedik emeleti erkélyről esett ki és zuhant a mélybe. A feol.hu úgy tudja, baleset történt.


 

Fiatal focista az áldozat

A focidrukker.com azt írja, egy fiatal focista, Balla Bence Tamás halt meg, aki nagypályán az Iszkaszentgyörgy, míg az Alba Ligában a Fortuna FC színeiben futballozott.



Gyászol a sportklub

„Tragikus körülmények között, 26 évesen elhunyt Balla Bence Tamás, aki éveken keresztül az LMSK színeiben futballozott és csapatunkat erősítette. Tehetségével és életvidámságával mindig kiemelkedett a csapatból. A Lepsény-Mezőszentgyörgy Sportkör részvétét fejezi ki családjának és hozzátartozóinak! Nyugodj békében, Bence!” – írta Facebook oldalán a sportkör.