Berki Mazsi fél évvel a férje halála után megszólalt az igazságról: Tudja valaki mi az igazság? Én igen..


Berki Mazsi fél évvel a férje halála után megszólalt az igazságról: Tudja valaki mi az igazság? Én igen..



Berki Krisztián özvegye folyamatos harcot vív, nemcsak magával, de a külvilággal is. Mióta elvesztette néhai férjét, állandó támadásnak van kitéve a közösségi médiában, a legtöbben pedig a gyászát bírálják. Rossz szemmel nézik, hogy még egy év sem telt el az izomceleb halála óta, Mazsi már egy másik férfi oldalán utazgat a világban, arról nem is beszélve, hogy már a kíváncsi tekintetek előtt sem titkolja szerelmét. Alig pár hete egy budapesti bevásárlóközpontban fotózták le őt Zoltánnal, pont ott, ahol annak idején Krisztián is rendszeresen megfordult – írja a Bors.


Mazsi eddig türelmes volt a bicskanyitogató vádaskodásokkal szemben, mostanra azonban elfogyott a türelme. 


Hosszú kommentben írta le a véleményét legújabb fotója alatt:


Csak egy kérdés... 1 évvel ezelőtt nem lehettem boldog? Tudja valaki egyáltalán, mi az igazság? Vagy csak mindenki találgat? Mindenkinek a saját lelkével kell elszámolnia egy napon, és ezt senki nem kerülheti el! Nyilván nekem is megvan a saját történetem, de a családi történetek megmaradnak családi történeteknek. Az pedig, hogy én hogyan gyászolok, ezt is csak én tudom. Senki nem lakik a lelkemben, csak én tudom mit érzek 

– fakadt ki Mazsi, akinek többen a védelmére keltek az írása után, de még mindig akadnak, akik válaszokat várnak a kérdéseikre – szúrta ki a Bors.