Betömte a pár perces újszülöttje száját, és átdobta a szomszéd kerítésén a 2 fokban ruha nélkül Lilla.. Itt egy kép róla.


Betömte a pár perces újszülöttje száját, és átdobta a szomszéd kerítésén a 2 fokban ruha nélkül Lilla.. Itt egy kép róla.



A családját és az egész kistelepülést megrázta a 15 éves lány csecsemőjének gyilkossága. Kiderült, milyen büntetést kaphat Lilla.


Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, egy 15 éves emődi lány megszülte, majd magára hagyta újszülött gyermekét, hogy meghaljon. A tragédia hírének kirobbanása óta a kistelepülés teljesen felbolydult. A helyiek nem találnak magyarázatot arra, hogy a mintacsaládban nevelkedő L. Lilla hogyan is vetemedhetett ilyen szörnyűségre.


„Az élet tanít, az idő válaszol, a sors pedig rendez” – ezt a rövid bölcsességet osztotta meg közösségi oldalán Lilla.


A Kékvillogó oldala szerint, a tinédzser valamivel elvágta köldökzsinórt, majd papírral tömte be a csecsemő száját és átdobta a kerítésen a szomszéd telkére. A lány ugyanis tudta, hogy senki nem lakik ott két éve, az idős tulaj halála óta. Valószínűleg azt remélte, soha nem fog kiderülni a terhessége. Ám nem sokkal később rosszul lett, így kórházba vitték, az orvosok pedig azonnal rájöttek, mi is történt vele az elmúlt órákban.


Hiába tagadta tettét, a rendőrök útnak indultak és rá is találtak a kihűlt babára. Családja sem érti a történteket. Nagymamája elmondása szerint nem tudott unokája várandósságáról. A csecsemőgyilkosságot valószínűleg Lilla nyolcéves testvérének lesz a legnehezebb elmondania a családnak.


A lány a kihallgatásán nem tett vallomást. Az életkorára tekintettel tettéért maximum tíz év börtönt kaphat. Arról is született döntés, hogy az oktatási intézménybe, azaz iskolába is szabadon járhat - írja a Kékvillogó.