Ennyi volt! Sírva húztam a bőröndöt... A szakítás szélére került Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata


Ennyi volt! Sírva húztam a bőröndöt... A szakítás szélére került Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolataNapjainkban nyugalom jellemzi a szerelmüket, de a kapcsolatuk elejére ez a kifejezés kevésbé volt jellemző. Bár most már, ahogy Nóra magyarázza, igazi utazásmániások lettek, az első közös utazásuk majdnem kudarcba fulladt – mesélték el YouTube-csatornájuk egyik videójában.


– Egyébként nem mindenki tud jól együtt utazni a társával, de mi azt is tudunk – mesélték Ördög Nóráék, akik azt is bátran elárulták, hogy az első nyaralásukon hatalmas konfliktus alakult ki köztük, ami majdnem tönkretette a kapcsolatukat.


– Majdnem szakítottunk, de az problémás lett volna, mert előtte megcsináltuk a nagy balhét. Arra emlékszem, hogy vonultam, meg sírva húztam a nagy bőröndöt, és nagyon veszekedtünk – emlékezett vissza Ördög Nóra, akit a sorry! magazin idézett. A műsorvezető azt is elárulta, hogy az volt a gond, hogy ők csak Miamiban kezdtek el mélyebben beszélgetni. Olyan témák jöttek felszínre, melyeket más párok sokkal előbb átbeszélnek, mint ők, de náluk addig túl nagy volt a rózsaszín köd - ez pedig számos konfliktus forrása volt.