Gyászol az ország: Meghalt Kárászy Szilvia, összetörtek a rajongók


Gyászol az ország: Meghalt Kárászy Szilvia, összetörtek a rajongók

 


Pontosan öt évvel Tahi Tóth László elvesztése után elhunyt Kárászy Szilvia, Tahi Tóth László színművész özvegye. A zongoraművész az utóbbi időben súlyos betegséggel küzdött, alig két hete műtéten esett át, amit a szervezete nem viselt jól.


A Blikk megtudta, hogy a színész özvegyét jó ideje egy hospice-házban kezelték, és a közvetlen környezetével csak szöveges üzenetek formájában kommunikált. Az elmúlt hetekben lapunk próbálta utolérni őt, hiszen Szilvia fél évtizede rendületlenül ápolta imádott férje emlékét, ám – a korábbiakkal ellentétben – mostanában egyáltalán nem volt elérhető.


Közeli ismerőseitől megtudtuk, hogy a zongoraművész elhunyt, amit Tahi Tóth László testvére, István is megerősített.


– A hospice-házból megerősítették a hírt, hogy szerda hajnalban, éppen a testvérem halálának évfordulóján Szilvia csendben elaludt – mondta a Blikknek megtörten Tahi Tóth Gábor, a színész testvére. – Ez rendkívül megdöbbentő, hogy ugyanaznap halt meg, mint a fivérem. Szilvi nagyon nehezen dolgozta fel a gyászt, fél éve tudott újra magával foglalkozni, egyébként mindig Laci emlékét ápolta. Ezután történt a borzasztó betegség, ami megtámadta a szervezetét, és amiből nem sikerült felépülnie pont akkor, amikor már épp kilábalt volna a gyászból.