Így néz ki Berki sírja.. Mazsinak van pénze milliós nyaralásra, de Berki sírját megcsináltatni nincs?


Így néz ki Berki sírja.. Mazsinak van pénze milliós nyaralásra, de Berki sírját megcsináltatni nincs?



Egyelőre még nem készült el a néhai médiasztár méltó emlékhelye.

Május végén lesz egy éve, hogy végső búcsút vettek a 41 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiántól a Farkasréti temetőben. A szertartáson fehér galambokat reptettek fel a levegőbe, a sírt pedig sokáig Krisztián egy nagy, fekete-fehér portréfotója is díszítette.



Nos, bár ezt azóta eltávolították, az egészen biztos, hogy a sírt rendszeresen látogatják, gondozzák. Igaz, az a grandiózus síremlék még nem készült, el amiről Berki édesanyja, Júlia asszony beszélt a Borsnak néhány hónapja.


"Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről" 


- sóhajtotta akkor a fiát gyászoló édesanya.




Nos, a legfrissebb temetői fotók alapján Berki síremléke még nem készült el, ami olyan szempontból nem meglepő, hogy egy temetés után körülbelül egy évet kell várni, mire a föld olyan állapotban lesz, hogy elkészülhessen egy Krisztián emlékéhez igazán méltó sírkő.


Az egykori Fradi-vezér végső nyughelye így is nagyon szép állapotban van, látszik, hogy rendszeresen gondozzák. Sőt, olyan kis apróságokat is találtunk rajta a fehér és rózsaszín rózsák mellett, amik abszolút azt fejezik ki, hogy a kétgyermekes Krisztián emléke örökké él.



Mint például ez a kis maci:



Egyelőre tehát rejtély, hogy fog kinézni a fiatalon elhunyt izomceleb sírja, de az biztos, hogy jellegzetes és feltűnő lesz, mint amilyen ő maga volt.