Ikonná avatják Korda Györgyöt..


Ikonná avatják Korda Györgyöt..A Korda házaspár már gőzerővel készült a májusi nagykoncertjére, ahol Korda Györgyöt végre ikonná avathatják.


Május 4-én a Budapest Parkban ad nagykoncertet Korda György és Balázs Klári, amiről a 84 éves énekes izgalmas részleteket árult el a Borsnak. Mint mondta, az estét DJ Dominique fogja megnyitni, majd a népszerű számaikat Kökény Attila, a Puskás-Dallos házaspár, Csordás Tibi és Schoblacher Barbi fogja előadni a színpadon. 


Természetesen a Korda házaspár is színpadra lép, nem is akárhogyan, saját zenekarral és táncosokkal. Azonban van egy dal, amit biztosan ők fognak elénekelni a rajongóknak.


"A reptér a miénk maradt! Ahhoz ragaszkodunk"


- mesélte nevetve a lapnak Korda György, akinek 65 éve töretlen a pályafutása, így megérdemelten avathatják hamarosan ikonná.


"Egyféle ikonná avatásról is szó van... Ugyanis akiknek ekkora sztárok éneklik a dalait, az már nagy érdem, és számunkra is az!"


- tette hozzá az énekes, aki azt is elárulta, hogy a májusi koncert csak a kezdet, ugyanis idén 40 állomásos turnéra indul a feleségével, a rajongók pedig izgalmas meglepetésekre számíthatnak.