Jóéjt puszit adott két gyermekének Judit, majd örökre otthagyta őket...


Jóéjt puszit adott két gyermekének Judit, majd örökre otthagyta őket...



„Mindannyiunk lelkén lógnak lakatok. Átélt traumáink, félelmeink, fájdalmaink, jó és rossz életeseményeink mind nyomot hagynak lelkünk hálóján. Lezártuk, ott hagytuk, talán el is felejtettük őket. De a testünk mindenre emlékszik!” – ezzel az írással kezdődik honlapja annak a kineziológusnőnek, akit szerda óta kerestek a családtagjai, ismerősei. Most már tudjuk, mindhiába.


A kétgyermekes I. Judit mások lelkének gyógyítására szentelte az életét, a saját problémáival azonban a jelek szerint nem tudott megbirkózni. Holtan találtak rá.


A 45 éves nő kedden este még lefektette gyermekeit a váci otthonukban, jóéjszakát puszit lehelt a homlokukra, majd magukra hagyta őket. Elindult utolsó útjára... A Blikk információi szerint a holttestét péntek reggel találták meg a Dunában, csaknem egyórányi sétára a házuktól.


– Az utolsó telefonos cellainformációja alapján választottunk ki egy helyszínt, ahova péntek reggel a barátai, a rokonai és a segítők elkezdték a keresést. Javasoltam, hogy fókuszáljanak a víz irányába is, és sajnos ott, a Dunában találták meg a holttestét. A kisfia szerencsére egy másik keresőcsapattal tartott, így ő vélhetően nem látta édesanyját holtan – mondta lapunknak Nagy László, aki régóta foglalkozik eltűntek keresésével, s a családdal az első pillanattól kezdve kapcsolatban állt, és próbált segítséget nyújtani.


A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre közölte: a szomorú eset kapcsán idegenkezűség gyanúja nem vetődött fel.


Úgy tudjuk, a fiatal nő hosszan tartó, daganatos megbetegedés után, három évvel ezelőtt veszítette el az olasz származású férjét. Ezután ugyan a barátaitól és a családtagjaitól sok segítséget kapott, de egyedül kellett nevelnie tizenéves gyermekeit. Judit stresszoldással és a testi-lelki harmónia, egyensúly helyreállításával foglalkozott, de az ismerősei a depresszió jeleit fedezték fel rajta mostanában.