Kiderült, hogy milyen főnök Várkonyi Andrea.. „Ő a főnök, de...”


Kiderült, hogy milyen főnök Várkonyi Andrea.. „Ő a főnök, de...”



 „Ő a főnök, de...”


Kevesen ismerik úgy Várkonyi Andreát, mint beosztott, de ennek most vége, kitálalt ugyanis egy kollégája arról, hogy milyen főnök valójában.


A műsorvezetőnő nemrég egy 1 millió 156 ezer forintos Louis Vuitton-ruhában jelent meg a FeHoVa nemzetközi kiállításon, amivel ismét a nyilvánosság céltáblája lett, és ez azóta különösen beszéd tárgyát képezi, hogy hozzáment Mészáros Lőrinchez.


Ugyanakkor, mint kiderült, Andi fáradhatatlan, ha munkáról van szó, így valószínűleg nem is szorul rá arra, hogy egy ilyen ruhát férje vásároljon meg helyette.


„Sokat bejár, reggel érkezik, majd dolgozik, amíg szükség van rá. A legjobb szakemberekkel vette körbe magát. Ő a főnök, de nem játssza meg magát, nincsenek allűrjei, mindig kedves.”


– mondta róla egy kollégája.


„Egy a többiek közül, aki odafigyel a jó munkakörülményekre, a jó hangulatra, mert pszichológusként tudja, ez utóbbi mennyire fontos a hatékonyság szempontjából. Az értekezleteken is szívesen részt vesz, ad a kollégái véleményére, igencsak kedvelik őt” – árulta el a munkatárs a Story magazinnak.


Kifejtette azt is, hogy Mészáros Lőrinc szintén kedves férfi, aki gyakran meglátogatja Andreát a belvárosi reklámügynökségénél.