Most jött: Elmarad Jolly és Szuperák Barbara esküvője. Hatalmas nagy baj lehet?


Most jött: Elmarad Jolly és Szuperák Barbara esküvője. Hatalmas nagy baj lehet?Tarcsi Zoltán, azaz Jolly és kedvese, Szuperák Barbara már évek óta egy párt alkotnak, azonban most szomorú hírt közöltek a rajongóikkal: idén biztos nem tartják meg esküvőjüket.


Négy évvel ezelőtt bontakozott ki Jolly és Szuperák Barbara szerelme, és azóta sülve-főve együtt vannak, kapcsolatuk jól működik, mindig odafigyelnek egymásra. A naptárjuk viszont annyira be van táblázva, hogy idén már biztosan nem állnak oltár elé.


Az elmúlt esztendőkben a Covid akadályozta a koncerteket, de most nagyon sok a felkérés, a műsor. Éppen ezért az esküvőre sem lesz időnk. De ne is szaladjunk ennyire előre, Barbi szereti, ha megvan mindennek a maga ideje. Addig nem szeretne babát, amíg nem házasodunk össze, és ahhoz előbb persze meg is kell kérnem a kezét.


Azt még nem árulhatom el, hogy mikor, nehogy az újságolvasók előbb tudják, mint ő. Biztos, hogy száz főnél több vendéget hívnánk meg, ráadásul Barbinak elég sok vágya van a nagy nappal kapcsolatban – árulta el a mulatóssztár.


Kedvese, Barbara, mint szinte minden lány, igazi hercegnős esküvőről ábrándozik. A pár között húsz év a korkülönbség, emiatt pedig a mai nap érik őket támadások.


– A férfiak amúgy is később érnek. Én ezt még egészségesnek látom, és szerintem külsőre sem látszik akkora különbség köztünk – fejtette ki véleményét a nő.