Orbán Viktor végre vagyonnyilatkozatában bevallotta mekkora vagyona van.. Erre nem sokan számítottak


Orbán Viktor végre vagyonnyilatkozatában bevallotta mekkora vagyona van.. Erre nem sokan számítottak



 Nyilvánosságra került a magyar miniszterelnök legfrissebb vagyonnyilatkozata, amely szerint feleségével közös bankszámláján 14 millió forintos megtakarítással rendelkezik.

Az országgyűlési képviselőknek, a köztársasági elnöknek és a kormánytagoknak január 31-ig kellett leadniuk a vagyonnyilatkozataikat, melyeket az Országgyűlés oldalán bárki megtekinthet. Orbán Viktor vagyonnyilatkozata szerint nem vásárolt új ingatlant az elmúlt években. Csakúgy mint korábban, most is felerészben tulajdonosa egy 2002 májusában vásárolt XII. kerületi ingatlannak, illetve a 2013 szeptemberében vásárolt felcsúti háznak - írja a Blikk.



Bár az előző vagyonnyilatkozatában még semmiféle megtakarításnak nem volt nyoma, most azonban feleségével közös számláján 13,995 millió forint van feltüntetve. 


Sem nagy értékű ingósága, sem pedig tartozása nincs. Orbán Viktor a feleségével, Lévai Anikóval 2002-ben közösen felvett egy 20 millió forintos hitelt, aminek törlesztése már nem szerepel a mostani adatokban - jegyezte meg a lap.