Ördög Nóra: 15 éve vagyunk együtt Palival, most már jöhetnek az egyéjszakás kalandok!


Ördög Nóra: 15 éve vagyunk együtt Palival, most már jöhetnek az egyéjszakás kalandok! Nóra és Pali életében is vannak olyan időszakok, amikor a hétköznapok forgataga elsodorta őket egymástól és egyszerűen nem tudnak annyi időt kettesben tölteni, amennyit szeretnének.


Nóra és Pali 15 évvel ezelőtt ismerték meg egymást, örökre megváltozott az életük


Nekünk, ha bármikor konfliktusunk van – és azért szokott lenni –, az mindig olyan időszakban jön el, amikor kevés időnk van egymásra és arra, hogy beszéljünk. A hétköznapokon nekünk sincs arra időnk, hogy egy átlagos kedd estén összeüljünk és nyugiban beszélgessünk

– kezdte Nóra, s a továbbiakban elmondta, idén év elején eldöntötték, változtatnak ezen.


Idén év elején volt egy kis nyugi, próbáltunk rendet rakni és befelé nézni. Az egyik dolog, amit közösen megfogadtunk: nagyon odafigyelünk arra, hogy meglegyenek ezek a kettesben töltött idők. Mivel én imádom ezeket a meglepetéseket, és reméljük, hogy Palkó is, ezért visszahozzuk az életünkbe azokat a kis egyéjszakás kalandjainkat, amikor váratlanul meglepjük a másikat azzal, hogy: Na, akkor most indulás van valahova!

– részletezte a műsorvezető, a továbbiakban pedig megmutatta, hogyan rabolta el a férjét egy különleges, romantikus meglepetés miatt.