Örömlányból lett szépségkirálynő Kulcsár Edina, bíróságon kell felelnie? Hihetetlen vádak kerültek napvilágra


Örömlányból lett szépségkirálynő Kulcsár Edina, bíróságon kell felelnie? Hihetetlen vádak kerültek napvilágra



Miközben a NAV G.w.M vagyona körül vizsgálódik, úgy tűnik, hogy az ügyészség a várandós Kulcsár Edina múltjában szimatol. Mint köztudott, Edina 2014-ben nyerte meg a Miss World Hungary nevű magyar szépségversenyt, aminek a főszervezője Sarka Kata volt. Hajdú Péter volt felesége korábban elvileg már került kellemetlen helyzetbe amiatt, mert kiderült egy megválasztott szépségkirálynőről, hogy prostituált múlttal rendelkezik.



Ugyanis a 2016-os Miss World Hungary közönségdíjasáról, D. Biankáról állítólag kiderült, hogy gazdag török üzletembereknek közvetítették ki. Mivel a szépségverseny szabályzatában benne van, hogy az ilyen előélet, illetve az akt vagy félakt fotók azonnali kizárásra adnak okot, Sarka Kata akkor azt nyilatkozta, hogy "amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor D. Biankát kizárják a versenyből és a nyereményeit is visszaveszik".


Kulcsár Edinával viszont már nem volt ilyen szigorú, pedig amikor az akkor 24 éves nő nevezett a Miss World Hungary 2014-re, állítólag már zajlott egy büntetőper, aminek három vádlottjának elvileg azért kellett bíróság elé állnia, mert fiatal magyar lányokat közvetítettek ki vagyonos, arab üzletembereknek; mégpedig azért, hogy "fotózás" címen lefeküdjenek velük. Ezeknek a perdita-kalandoknak a főbb állomásai Marokkó, Libanon, Bahrein és az Egyesült Arab Emírségek voltak állítólag.


Ha megnézzük a Privát Kopó bűnügyi magazin által közzétett, Kutasi Zoltán, Petri Szilvia és Szöllősi Vivien ellen indult büntetőeljárás vádiratát, azt olvashatjuk, hogy


„Az I. és a III. rendű vádlottak arab származású megrendelőik részére nyújtandó szexuális szolgáltatásokhoz, megközelítőleg egy hét időtartamra a következő táblázat szerint ……………… (az ügyészség itt 25 lányt nevez meg - a szerk.) szerezték meg, illetve közvetítették ki külföldre”.



A 25 név között pedig szerepel egy ismerős: Kulcsár Edina, akit aztán a "prostituált" gyűjtőfogalom alatt, egy táblázatban is megemlít az ügyészség. Ebből a táblázatból kiderül, hogy Edina elvileg 2009 és 2011 között többször is utazott ki az arab országokba, hogy ott állítólag gazdag férfiakkal közösüljön.




Ha igaz a dolog, akkor a 2014-ben megválasztott szépségkirálynő minden bizonnyal ezt a fejezetet eltitkolta az életéből, mikor nevezett a versenyre, ami teljesen érthető, hiszen azonnal kizárták volna miatta. Ha pedig nem lett volna szépségkirálynő, akkor valószínűleg soha nem ismerte volna meg az ország, nem hype-olta volna fel a magyar média, és most nem pózolhatna ott G.w.M mellett, mint a Gucci önjelölt hazai nagykövete.


Tekintve, hogy Edina és Sarka Kata milyen jó kapcsolatot ápoltak a verseny után - még közös vállalkozásba is kezdtek, ami aztán csődbe is jutott -, felmerül a kérdés: vajon a Miss World Hungary főszervezője tudott-e a szépségkirálynő állítólagos perdita énjéről?


Mindenesetre a büntetőper jelenleg is zajlik, a Pesti Központi Kerületi Bíróság nemrég tanúnak idézte be Kulcsár Edinát, aki a terhességére hivatkozva nem jelent meg a tárgyaláson. A bíróság ezért elnapolta azt májusra - akkor talán már nem lesz semmi, amivel ki tudná vágni magát a tanúskodás alól.


G.w.M exe, Nagy Melanie is reagált Insta Storyban az ügyre – ennyit írt a kérdésre, hogy igaz-e a Privát Kopón megjelent dolog, és hogyan érinti ez őt:


„Olvastam. Elég egyértelmű tényeken alapszik. Nyílvánvalóan érint a gyerekek miatt és nagyon is aggasztó. Véleményem van , elég határozott!”