Ramóna és Niki a halálos áldozata annak az osztrák balesetnek, ami tegnap történt.. Dolgozni mentek, szörnyethaltak.


Ramóna és Niki a halálos áldozata annak az osztrák balesetnek, ami tegnap történt.. Dolgozni mentek, szörnyethaltak.Munkába indult a három magyar, amikor buszba csapódtak az osztrák halálúton – Egyikőjük sem élte túl a balesetet


Rami és Niki azonnal meghaltak Salzburgnál, Danival még elértek a kórházba, de nem tudtak rajta segíteni.


Irányírhatatlanná vált az autó

A kis fekete Volkswagen irányíthatatlanul sodródott a keskeny úton. A sofőr hiába tekerte a kormányt, hiába nyomta a féket, semmi nem történt. A szembe sávban jövő busz pillanatok alatt került ijesztően közel, aztán már csak a csattanás volt, majd a csend.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!


Árokba hajtott a busz

Amikor az osztrák tűzoltók, rendőrök és mentők a helyszínre értek, azt látták, hogy a busz az árokban hever, a kis magyar rendszámú VW pedig szinte beleékelődött a nagy járműbe, a kocsi orra konzervdobozként gyűrődött össze.Szállodában dolgoztak

Utasai mind eszméletlenül feküdtek a roncsban, csak a személyszállító monstrum sofőrje adott egyértelmű életjeleket. A VW-ban három magyar ült: a fiatal sofőr, Dániel, valamint két utasa, Ramóna és Niki. Mindhárman Zell am Seeben dolgoztak egy szállodában, szezonális munkásként.


Vizsgálódnak

A baleset okát az igazságügyi szakértők vizsgálják – tájékoztatta a Blikket a salzburgi rendőrség. Az elsődleges adatok alapján annyit tudni, hogy a kocsi sofőrje elveszítette uralmát az autó felett és a szemből érkező busznak ütközött. A végleges eredményről a baleseti jegyzőkönyv elkészülte után tudunk beszámolni.


Nem voltak utasai

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportál írt róla, amikor a buszsofőr meglátta a vele szemben az úton sodródó VW-t, ki akart térni a magyarok autójának útjából, de már későn próbált korrigálni, összeütköztek. A jármű nem szállított utasokat.