Tápai Szabina lebukott, megcsalta Kucsera Gábort, és most ártatlan áldozatnak állítja be magát?


Tápai Szabina lebukott, megcsalta Kucsera Gábort, és most ártatlan áldozatnak állítja be magát?



Úgy tűnik, Tápai Szabina pont annyira volt hűtlen, mint Kucsera Gábor.


Kucsera Gábor és Tápai Szabina válása most a legérdekeltebb bulvártéma az országban. Szinte óránként újabb és újabb botrányos részletek kerülnek elő a két sportoló csődbe ment házasságáról, hogy ki csalt meg kit, és kivel.


Nem is olyan rég a Bors TikTok-videója alatt azt állította egy hölgy, hogy az ő barátnőjével csalta meg Kucsera Gábor a feleségét.


„Egy barátnőmmel is megcsalta, amikor még a kisfia kétéves volt. Ez körülbelül nyolc évvel ezelőtt történt. Húszéves gyönyörű naiv lány, akinek nem volt veszíteni valója. Nem értettem egyet, de a Kucsi kezdeményezett. Nem szabad ítélkezni, ha az etalon híresség fel akarna szedni, tízből kilenc nő bele menne”


Azóta még bonyolultabbá vált a válási történet, ugyanis egy másik kommentelő már azt mondta, hogy nemcsak Kucsera volt a ludas ebben az egészben, hiszen Tápai Szabina is megcsalta a férjét.



„Azért Szabina sem volt szent, ő is megcsalta a férjét”


Persze mindent lehet állítani, bizonyítani pedig senki sem tudja; úgy tűnik, most mindenki örül, hogy egy kicsit is belekontárkodhat egy botrányos celebválásba. Viszont ha tényleg igaz, amit a kommentelő állít, akkor Tápai Szabina csúnyán lebukott, hiszen miközben ártatlan áldozatként adja elő magát, valójában ő is pont olyan hűtlen volt, mint a férje.


A válás nagyon megrázta a sportolók szüleit, a történtek ellenére mégis próbálják támogatni Kucseráékat, és természetesen az unokákat is.


„Gábor szülei példás házasságban élnek, mindig kitartottak egymás mellett. Szerették volna, ha fiuk ezt a mintát követi.Saját lányukként szerették Szabinát, és úgy gondolták, ő a tökéletes választás Gábor számára. Amikor látták, hogy gondok vannak közöttük, összefogtak Szabina szüleivel, és együtt küzdöttek azért, hogy a gyerekeik ne váljanak el. Többször is leültek a fiukkal beszélni, kérték, hogy ne járjon annyit bulizni és ne keveredjen kalandokba. Győzködték, hogy a család mindennél fontosabb, ne dobjon el mindent”


- nyilatkozott a Blikk-nek egy közeli ismerős.