Tragédia : meghalt Zámbó Edit asszony kislánya..." Azonnal szörnyethalt szegény..."


Tragédia : meghalt Zámbó Edit asszony kislánya..." Azonnal szörnyethalt szegény..."Megrázó történetet mesélt el Hajdú Péternek Zámbó Krisztián: Zámbó Jimmy második felesége, Edit tragikus körülmények között veszítette el a lányát. 

"Anita Edit lánya volt, 14 évesen halt meg. Apu akkor írta meg a Még nem veszíthetek című dalt, rá is írták aranybetűkkel a sírkőre... tragikus volt a halála" - kezdte.


"Cinkotán van egy nyaraló, sokat jártunk oda. Szeba (Jimmy és Edit fia, Sebastián) akkor hatéves lehetett. Anita egy duci, tündér lány volt, 14 éves, nagyon szerettem őt. Sebastiánnak volt egy biciklije, amin elromlott a fék... Egy dombos magaslaton volt fenn a kis nyaraló...  Egy Mountain Bike volt, Szeba rá akart ülni, de Anita elvette tőle a biciklit, hogy ő majd leviszi, mert rossz a fék" - folytatta.


"Ráült a biciklire, megindult, és nem tudta megállítani. Egy fának nekiment, sajnos eltört a nyaka. Helyben szörnyethalt. Sebastiánnak egy évig nem is tudtuk elmondani, mert annyira odavolt a nővéréért"

 - emlékezett Zámbó Krisztián. Egy darabig azt kellett hazudniuk, hogy a lány külföldön van, így sokkal később tudta meg a gyerek a tragikus  hírt.