A négygyermekes Ádám halt meg az m1-en történt tömegszerencsétlenségben.. A felesége szívszorító sorokkal búcsúztatja


A négygyermekes Ádám halt meg az m1-en történt tömegszerencsétlenségben.. A felesége szívszorító sorokkal búcsúztatja



A gyilkos porfelhő túlélői égő roncsokról, infúzióra kötött gyermekekről számolnak be


Gyönyörű család négy gyermekkel, jól menő vállalkozás, egy boldog, kiegyensúlyozott élet. Mindez egyetlen pillanat alatt véget ért a pokoli tömegbalesetben: a 44 éves N. Ádám a helyszínen szörnyethalt, a feleségét súlyos, a kislányukat könnyű sérülésekkel szállították kórházba.


A tragédia egyetlen halálos áldozata, aki Budapest egyik legjobb masszázsszalonját üzemeltette, thai feleségével több éve élt boldog házasságban. A főváros egyik kertvárosi részén öt éve épült egy luxus lakópark, ide költözhettek be szép, új házukba, ahol nagy szeretetben nevelték négy gyermeküket. Az ismerősök igazi álompárként írják le Ádámékat, akik sokat utaztak, nemrég egy csodálatos párizsi nyaraláson vettek részt. És most eljött ez a borzalmas szombat.


„Annyira sajnálom ezt a veszteséget. Ádám, te egy melegszívű ember vagy, ezt érzem az első találkozásunk óta. Csodálatos apa vagy. Annyira le vagyok sújtva. Nem akarom, hogy ez valóság legyen. Mindig az emlékezetünkben élsz” – áll egy gyászoló thaiföldi rokon Facebook-bejegyzésében.


A pokoli balesetről mások úgy számolnak be, mintha a túlélésükkel a második születésnapjuk érkezett volna el. Köztük van a népszerű magyar zenekar, az Ocho Macho gitárosa, Derzsi Zsolt is, aki a feleségével és kétéves kislányával utazott az M1-esen, amikor beleszaladtak a balesetbe.