Felakasztotta 1 éves kisfiát egy Gyulafehérvári férfi, majd magával is végzett ma hajnalban


Felakasztotta 1 éves kisfiát egy Gyulafehérvári férfi, majd magával is végzett ma hajnalbanA tragédia egy gyulafehérvári lakásban történt.


A rendőrséget az egyéves kisfiú édesanyja, a férfi volt párja értesítette éjjel egy órakor. A Maszol.ro szerint a nő azt mondta, nagyon aggódik a gyermekéért, akit az apja felügyelete alatt hagyott, de üzenetváltásaik nyomán arra a következtetésre jutott, hogy a gyermekkel történt valami.


A nő félelmét fokozta, hogy a férfi egy idő után már nem válaszolt az sms-ekre és a telefonhívásokra sem, amikor pedig személyesen ment el a lakásához, nem nyitott ajtót.


Mivel a 27 éves férfi csak bérelte a lakást, a rendőrség előbb felkutatta a tulajdonost. A tordai illetőségű férfi nem adta beleegyezését, hogy betörjék az ajtót, így meg kellett várni, amíg a helyszínre utazott, hogy kinyissa a zárat.


Mivel az belülről volt bezárva, végül mégiscsak erővel hatoltak be a lakásba, ahol szörnyű látvány, a gyermek és a férfi holtteste fogadta őket.A rendőrség szerint az apa előbb felakasztotta az egyéves kisfiút, majd végzett magával, a részletek kiderítésére nyomozást indítottak.

(címlapkép illusztráció)