Halász Judit nem halt meg, átverték az egész országot!


Halász Judit nem halt meg, átverték az egész országot!



Meghalt Judith Halász, a bécsi Operaház tagja, ordítja a Mindenegyben blog mostanra 23 ezer reakciónál járó híre. Ha te sem hallottál eddig a művésznőről, és nem érted, miért téma egy Bécsben élő operaénekes halála, nem vagy egyedül.A megfejtés mindössze annyi, hogy a Mindenegyben nevű bulvárnak kapóra jött, hogy kanyarinthat belőle egy „Meghalt Halász Judith” címet, arra apellálva, hogy a figyelmetlen olvasók majd összetévesztik az elhunytat Halász Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznővel, énekesnővel, és rákattintanak a hírre.



Így is lett. Csak  Facebook-oldalán alig egy óra alatt már 8300 reakciónál és 2500 hozzászólásnál jár a poszt, a lájkolók, kommentelők 99 százaléka pedig természetesen Halász Judit énekesnőt gyászolja.


Judith Halász nyugodjék békében, Halász Juditnak még hosszú életet, a többi résztvevőnek pedig gratulálunk: kedves aljabulvár, kedves „csak a címeket olvasók”, fogjatok kezet egymással, így a magyar sajtó napja után néhánnyal ez egy remek látlelet újságírásról és -olvasóról egyaránt.