Kis Grofó megmutatta a házát. Az állunk leesett !


Kis Grofó megmutatta a házát. Az állunk leesett !

Különös módon ismerte meg feleségét, Tündét a népszerű roma énekes, Kis Grófo. A fiatal lányt egy szórakozóhelyen pillantotta meg az akkor 18 éves férfi.


– Tizennyolc évesen nősültem, és gyors ismerkedés volt a miénk. Egy buliban láttam egyszer Tündét, majd bejelentkezett a család, és mi átmentünk hozzájuk. Isten áldása kísérte az ügyünket, hiszen Tünde már korábban arról álmodozott, hogy az én feleségem lesz, és két gyermeket nevelünk együtt. A dédnagymamám is megjósolta, hogy ez így lesz – mesélte a most 23 éves énekes

Aki – ezek után nem túl meglepő módon – azt is elárulta, hogy az ő világukban női emancipáció nem igazán létezik. Sőt, bizonyos dolgokat egy nő egyáltalán nem tehet meg a hagyományaik szerint!

– Nálunk abszolút nem szokás, hogy a férfi házimunkát végezzen, a nő pedig nem dolgozhat. Hála istennek nem azon a szinten állunk, hogy kelljen. De olyanról sem lehet szó, hogy az asszony nélkülünk elmenjen mondjuk mulatni. Ha bármilyen vendégünk van, nem ülhet az asztalunkhoz. Neki az a dolga, hogy kiszolgáljon minket. De ha van női társaság, akkor átülhetnek egy másik asztalhoz. Ha nincs, akkor bemegy a konyhába és elkezd mosogatni – mondta az énekes, aki azt is elárulta, hogy szerinte mihez van köze egy nőnek a családban. – Én azzal értek egyet, hogy az asszonynak nem kell hallgatnia, miről folyik a szó a férfiak között...

Szereti a luxust

 A szerény kis házikójuk :A fiatal énekesnek rengeteg fellépése van, így aztán jól is keres. De ki is élvezi munkája gyümölcsét, hiszen világ életében szerette a luxust. Saját bevallása szerint legalább 100 pár lakkcipőt rejt a gardróbja és több mint hatvan drága parfümje van. Emellett olyan autóval jár, amelyben biztonságban érzi magát, és egy sofőr áll mindig a szolgálatára.