Már a TEK is keresi az eltűnt 6 éves kisfiút. A legrosszabbtól tartanak!


Már a TEK is keresi az eltűnt 6 éves kisfiút. A legrosszabbtól tartanak!



Hétfő délután eltűnt egy ötéves kisfiú a Tolna megyei Mözsön.


Mint megírtuk, a fiú az egész éjjelt a szabadban tölthette a hidegben, szélviharban.


A kisfiú a tolna-mözsi Temető utcai otthonából tűnt el hétfő délután öt óra körül. Nyári Gergő Dávid „barna hajú, vékony testalkatú, betegsége miatt nem tud beszélni, kezeivel mutogat”. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán azt írja, „Gergő az emberekkel nem nagyon kommunikál, visszahúzódó”. Távozásakor kék-piros, fehér csíkos nadrág és szürke pulóver volt rajta.



A rendőrségnek a kisfiú szülei azt mondták, úgy juthatott ki az udvarról, hogy a nagyon erős szélben kinyílt a kertkapu. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hétfő este óta folyamatos az „élőláncos keresés”, az ország számos pontjáról érkeznek civilek és mentőalakulatok, jelenleg is több százan vesznek részt a felkutatásában.


A tolnai és szekszárdi rendőrség és a polgárőrség mellett kedd reggel óta már a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai is részt vesznek a keresésben, és egy rendőrségi helikoptert is bevetnek, hogy a kisfiú nyomára bukkanjanak.


A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74/501-106-os számot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.