2 éves gyermek holtteste hevert Nyíregyházán egy autó csomagtartójában ma reggel, a rendőrség...


2 éves gyermek holtteste hevert Nyíregyházán egy autó csomagtartójában ma reggel, a rendőrség...



A hátborzongató és egyben döbbenetes hírről a Szon számolt be, akik nem hivatalos információk szerint azt írták, hogy ma reggel sétáltak be a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra ismeretlen emberek azzal a sokkoló információval, miszerint egy kétéves gyermek holtteste van a kocsijuk csomagtartójában. 



Egyelőre azonban még semmilyen biztos információ nem érkezett az üggyel kapcsolatban, jelen pillanatban az sem világos, hogy pontosan kik és hányan sétáltak be a rendőrségre.

 Ahogyan a lap, úgy a Bors is megkereste az illetékes rendőrkapitányságot az üggyel kapcsolatban, de eddig még nem érkezett válasz a kérdéseinkre. 


A portál tudósítói most is a helyszínen tartózkodnak, ahol egy fotón az látszik, ahol egy mentőszolgálatos kocsi előtt egy fehér SUV áll, körülöttük pedig rendőrök is tartózkodnak. A helyieket megrázta a hír, többen abban reménykednek, hogy csak tévedésről lehet szó:


- Már csak a hír is sokkolt, és nagyon remélem, hogy csak valami fatális tévedés van a dolog mögött


 - mondta egy helyi asszony, aki maga is családanya. Mint mondta, ő maga nem a helyszín közelében él, hozzá is csak a híre jutottak el:


- Ennél még az is jobb lenne, ha valaki csak "szórakozott" volna. Az is teljesen érthetetlen és sokkoló lenne, ha ilyennel szórakozik valaki, de annál jobb, mintha igaz lenne - szögezte le. A cikk alatt egymást érik a döbbent kommentek: 


- Hol élünk? Ha ez igaz, akkor már tényleg megérett a világ a pusztulásra - írták többen is. 


Amint lapunk választ kap a rendőrségtől az üggyel kapcsolatos kérdésekre, cikkünket frissítjük.