Ez a 17 éves nő annak a gyereknek az anyja, akit alultápláltan holtan találtak a csomagtartóban


Ez a 17 éves nő annak a gyereknek az anyja, akit alultápláltan holtan találtak a csomagtartóbanAz RTL Híradó értesülése szerint egy 17 éves ilki fiatal az édesanyja annak a két kisgyermeknek, akik közül az egyiket holtan, a másikat sérülten és alultápláltan találták meg egy autóban Nyíregyházán, a rendőrkapitányság előtt. 


A két gyermeket – a most elhunyt kisfiút, Sanyikát és a kislányt – előzőleg kiemelték a családból, a fiatal anya pedig egy éve egy nyírségi anyaotthonban van legkisebb gyermekével.


A Híradónak több ilki lakos megerősítette, hogy ismerik a gyerekek vér szerinti családját.


„A Nyíregyházi Egyházmegye és a fenntartásában működő Szent Miklós Gyermekvédelmi Intézmény szakemberek bevonásával rendkívüli bizottságot állított fel a nevelőszülői hálózatában történt tragikus haláleset kapcsán” – fogalmazott közleményében a görögkatolikus egyház. 


Bár a közleményben nem említik, minden bizonnyal annak a kisfiúnak a tragédiájáról van szó, akit egy férfi és egy nő hagyott szombat reggel a Nyíregyházi Rendőrkapitányság előtt egy autóban, mellette pedig egy sérült, alultáplált csecsemő volt.