Ittasan vezetett, elvették Zalatnay jogosítványát..


Ittasan vezetett, elvették Zalatnay jogosítványát..



Az énekesnőnek már több alkalommal volt dolga a rend őreivel, ám tavaly olyasmi történt, ami fájdalmas tanulólecke volt.


Általános ellenőrzés

Egy 2022 februári estén az énekesnőt egy általános közúti ellenőrzés keretein belül leintették a rendőrök. A budapesti utcában ahogyan a többi sofőr, ő is készségesen félreállt a karjelzésre. 


Meglepődhettek

Talán még az egyenruhások is meglepődtek, amikor meglátták, hogy Zalatnay Sarolta ült a volán mögött. Ez persze nem akadályozta meg őket abban, hogy jól végezzék a munkájukat.



A rendőrök vele sem kivételeztek, a zéró tolerancia elvét követve elővették a szondát és arra kérték a dívát, hogy fújjon bele a műszerbe – írja a Bors.


Ami ezután történt, arra egyikük sem számított, a készülék ugyanis azt jelezte, hogy az énekesnő alkoholt fogyasztott majd úgy döntött, kormány mögé ül. A hot! magazin információi szerint azonnal elvették a jogosítványát és eljárást indítottak ellene.



„Nos, ha anno nem is írtam ki a közösségi oldalaimra, most beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként be is vonták a jogosítványomat. Mindig az egyenes út a legrövidebb, így meg sem próbáltam kidumálni magam” – fogalmazott a rendőri intézkedésről Zalatnay, aki hamarosan G.w.M-mel közösen fog előállni új dallal.



Tárnokra költözött

Ahogy korábban írtunk róla, nem annyira vidám a helyzet, mint azt korábban gondolhatták Zalatnay Sarolta rajongói, amikor az énekesnő elárulta, hogy a korábbinál jóval nagyobb házba költözött. Kiderült, hogy a váltásnak nyomós – anyagi – okai voltak.