Ma hajnalban hívták a börtönből Galambos Lajos testvérét.. bekövetkezett,amitől mindenki tartott


Ma hajnalban hívták a börtönből Galambos Lajos testvérét.. bekövetkezett,amitől mindenki tartott



 Galambos Lajos öccse friss hírt hozott a testvéréről: "...ma reggel hívtak a börtönből..."


Galambos Lajos tegnap bevonult a börtönbe, hogy megkezdje fegyházbüntetését. A művészt mentővel vitték, ugyanis már hónapok óta tudni lehet, hogy nagy gond van az egészségével.


A Blikk-nek megszólalt a testvére, István, aki azt is elmesélte, hogy bátyja tényleg nagyon beteg, két műtét is vár rá, amit nem tudnak még, hogy mikor fognak végre hajtani.


Sokan nem hiszik el, de a testvérem tényleg beteg már egy ideje. Két műtétre is elő volt jegyezve, az egyik halaszthatatlan, nem tudom ezekre mikor és milyen körülmények között fog majd sor kerülni.


- Csak remélni tudom, hogy addig is biztosítanak neki minden szükséges eszközt, éjszaka ugyanis oxigénpalackot használ, ami egy nagy gépen keresztül juttat levegőt a szervezetébe - mesélte a lapnak István.


Van, aki bent vigyáz rá

A lapnak István arról is beszámolt, hogy Lajcsinak az első napok a beszokásról szólnak. Megismerkedik a hellyel, a rabtársaival illetve a szobatársával. A művész állítólag egy olyan társat kapott, aki vigyáz is rá.


- Valószínűleg az első nap neki is a beszokásról szólt. Megkapta a fegyencruhát, a zárkáját és megismerkedett a társával, akit bent a rabok fogdaügynöknek vagy téglának hívnak.


Őt már jóval Lajcsi érkezése előtt kijelölték, mert fontos, hogy megbízható, intelligens rab legyen, aki megfigyeli, miként viseli a börtönt, hogyan viszonyulnak hozzá a társai és egyfajta biztonságot nyújt számára.


Ha bármi probléma felmerülne, az ő kötelessége erről jelenteni az intézményvezetőnek.