Megfulladt a 2 éves kisfiú a csomagtartóban, mellette egy egy éves kisbabát is találtak. A nevelőszülők jelentették a Rendőrségnek..


Megfulladt a 2 éves kisfiú a csomagtartóban, mellette egy egy éves kisbabát is találtak. A nevelőszülők jelentették a Rendőrségnek..Teljességgel felfoghatatlan dolog történt Nyíregyházán.


Szombat reggel 7 óra 15 perc környékén egy városi terepjáró állt meg a nyíregyházi rendőrség melletti járdán, majd egy nő és egy férfi szállt ki belőle és bementek a rendőrségre. Ott közölték, hogy a kocsijuk rakterében egy halott gyermek van.


A rendőrök kinyitották a csomagtartót és egy 2 éves kisfiú holtteste volt a kocsiban. Ráadásul egy sérült kislányt és találtak az autóban, ő még életben volt, a Tények úgy tudja, testvérek lehetnek, és a 2 éves kisfiú napok óta halott lehetett, információjuk szerint megfulladhatott.


Úgy tudják, a férfi és a nő, akik besétáltak a rendőrségre, a gyerekek nevelőszülei, de nem derült ki, miért nem a mentőktől kértek segítséget, hiszen az egy év körüli gyermeken zúzódások is voltak, de életben volt. Őt kórházba vitték. A Tények úgy tudja, mindkét kisgyerek alultáplált volt.


A gyerekek egy vásárosnaményi faluból kerültek nevelőszülőkhöz Nyíregyházára. Arról, hogy mi okozta a kisfiú halálát, és húga sérüléseit a rendőrség vizsgálja.