Várandós Berki Mazsi. Berki Krisztián fog újra megszületni a gyermeke képében a híres parapszichológus szerint


Várandós Berki Mazsi. Berki Krisztián fog újra megszületni a gyermeke képében a híres parapszichológus szerint



Berki Mazsira újra rátalált a szerelem és hosszú idő után a gyászon felülkerekedett a boldogság.


Már lassan egy éve, hogy Berki Krisztián váratlanul meghalt, személye körül azonban azóta sem csitulnak a kedélyek, és állandó beszédtémát jelent.


Legutóbb egy parapszichológus állította, hogy találkozott a fiatalon elhunyt celebbel. Lénárt Évike álmából riadt fel arra, hogy Berki emberi alakot öltve az ágya mellett áll, a találkozás során pedig kellemes benyomást tett rá. Szerinte a sztár egyáltalán nem olyannak mutatkozott, mint amilyennek sok kívülálló elképzeli.


Elmondása szerint a néhai celeb szeretne gyereke közelében lenni, ezért újjászületik, hogy ismét a család része lehessen. A szakember azt jósolja, hogy három éven belül Berki Mazsi babát fog várni, amely képében egykori férje jön újra a világra. 


Az utóbbi időben már arról jöttek hírek, hogy Mazsi nemcsak maga mögött hagyta már a gyászt, hanem újra megtalálta valaki oldalán a szerelmet, sőt, össze is költöztek.


Berki Krisztián halálát továbbra is rejtély övezi, egyedül özvegye ismerheti a teljes igazságot. Ismerősei, barátai biztosak benne, hogy nem egy eltitkolt betegség végzett vele. A hozzá közel állók tudták, hogy magas vérnyomással küzd, ám kizártnak tartják, hogy okozta volna a halálát, hiszen még a tragédia előtt pár nappal is orvosi ellenőrzésen járt.