Zárt osztályra került a magyar énekesnő...


Zárt osztályra került a magyar énekesnő...
„A betegségemnek nincs neve, nem tudják, mi az. Amikor bekerülök, le akarnak hozni a módosult tudatállapotról, ami a bipolaritással van összefüggésben” – mondta Czerovszky Henriett.


Nemrég ismét zárt osztályra került Czerovszky Henriett énekesnő, sok más mellett a Csinibaba betétdala, a Különös éjszaka előadója.


Nekem magamat kell fenntartani, szerintem a sors ezért nem engedte meg, hogy gyerekem szülessen. Nemrég az idegosztályra kerültem, volt olyan rész is, amikor zárt osztályon voltam 


– idézi a Blikk az énekesnőt, aki Fiala Jánossal beszélgetett a KeljFelJancsi YouTube-adásában.


Fiala a műsorban felidézte, hogy az énekesnő legutóbb rátámadt azokra, akik bevitték volna, ezért rendőri kísérettel került kórházba. 


„Akkor már nem voltam képben... A betegségemnek nincs neve, nem tudják, mi az. Amikor bekerülök, le akarnak hozni a módosult tudatállapotról, ami a bipolaritással van összefüggésben. Olyankor sokat képzelődöm” – mondta Czerovszky Henriett .


Az énekesnő felelevenítette, hogy gyerekként alkoholista mostohaapja verte, és lelkileg is terrorizálta, felnőttként pedig maga is az alkoholban keresett vigaszt.