Egy mentős kifakadt a Gálvölgyi ügy miatt, és EZT írta ki a netre


Egy mentős kifakadt a Gálvölgyi ügy miatt, és EZT írta ki a netre



Szerinte több probléma is van a mentőszolgálatnál, de az sem könnyíti meg a munkájukat, hogy sokszor indokolatlanul kell kivonulniuk valakihez.

Az egész ország megkönnyebbült, mikor megérkezett a hír: Gálvölgyi János túl van az életveszélyen. Mint ismert, a színész néhány nappal ezelőtt rosszul lett, és intenzív osztályra került. Az ügy nagy port kavart azért is, mert lányai elmondása szerint hiába kértek segítséget, a mentő nem indult el a színészhez, ezért ők maguk vitték be a kórházba. Az Országos Mentőszolgálatnál vizsgálat zajlott az ügyben, sőt, a rendőrség is nyomozást indított. 


A mentőszolgálat nem sokkal később Facebook-oldalán számolt be arról, hogy az eset után gyűlöletcunami zúdult rájuk. Most a Pénzcentrum egy mentősként dolgozó olvasójára hivatkozva azt írja: nem csak az emberhiány okoz problémát a mentősöknél, hanem az indokolatlan hívások is, amikor nem sürgős, életveszélyes esethez kell kivonulni. 

A mentős úgy fogalmazott: a világon nincs még egy hely, ahol a több napos, nem fenyegető tünetekhez szirénázva menne mentő, nálunk sokkal gazdagabb államokban sem. 


"Nem sajnáljuk a segitséget. Csak a lehetőségeink végesek" - tette hozzá.