Elásva és holtan találták meg Tibort, akit egy ország keresett napok óta.. EZ történt vele


Elásva és holtan találták meg Tibort, akit egy ország keresett napok óta.. EZ történt vele Meggyilkolták és elásták Magyarországon azt az eltűntként keresett csicsói vállalkozót, akit nagy erőkkel kerestek a szlovák hatóságok. A Paraméter beszámolója szerint Szűcs Tibor holtteste Pápa közelében került elő. A Startitup információi szerint a NAKA három személyt vett őrizetbe.


Megerősíthetem, hogy ma reggel őrizetbe vettünk három személyt, akiket előre eltervezett gyilkossággal gyanúsítottunk meg

– nyilatkozta a portálnak Ľubomír Daňko, a NAKA-igazgaója hozzátéve, a magyar hatóságokkal a jövő héten adnak majd bővebb tájékoztatást az ügyről.


Szűcs Tibornak  május másodikán eszett nyoma. Komáromfüssön látták utoljára. Eltűnését követően a NAKA razziát tartott a községben, ahol a férfi egy ingatlannal rendelkezik, amit bérbe adott. Eltűnése napján állítólag a bérleti tartozást ment felvenni. A rendőrségi akció során vérnyomokat, valamint egy töltényhüvelyt találtak a helyszínen. A férfi Audi Q7 típusú autóját kiégve találták meg Pápa közelében.