Esztergályos Cecília 80 évesen is bevállalna nagy filmet..


Esztergályos Cecília 80 évesen is bevállalna nagy filmet..Esztergályos Cecília életpályáját a Magyar Mozgókép Fesztivál hamarosan életműdíjjal fogja elismerni. A színésznő idén ünnepelte 80. születésnapját, ennek ellenére esze ágában sincs visszavonulni.


A Hazatalálsz mellett, ahol régi motoros kolléganőivel együtt szerepelt, egy villámszerep erejéig Esztergályos Cecília feltűnik a Pepe című TV2-es sorozatban is, ráadásul a színésznőnek más tervei is vannak a jövőt illetően.A Família Kft. egykori sztárja viccesen megjegyezte pénteken a TV2 Mokkában, hogy „van az a pénz”, amiért például szívesen szerepelne újra filmekben is. Ezzel kapcsolatban üzent a rendezőknek is: ő továbbra is készen áll arra, hogy nagyfilmet forgasson.


1987-ben forgattam utoljára nagyfilmet. Nyilván meghaltak, akikkel forgattam vagy Isten tudja, hogy mi történt. Még mindig élek és még mindig alkalmas lennék


– mondta a színésznő, aki hozzátette, hogy esetleges szerepvállalása természetesen attól is függ, hogy milyen filmnek forgatásáról lenne szó.